Overnatning

Sov hvor du vil

Du kan overnatte lige det fantastiske sted, som du har lyst til, uanset om det er i shelter, på B&B, i hytter eller på hotel.

Vestjylland (Struer)

I Vestjylland (Stuer) har du valget mellem forskellige former for indkvartering.

Du kan enten vælge at bo centralt i Struer på et hotelværelse, nyde en afslappende atmosfære på et badehotel nær Jegindø, eller vælge at tilbringe dine nætter hos venlige værter på en hyggelig campingplads tæt på Limfjorden.

Thy

Thy byder på forskellige overnatningsformer i hele Thy, fra Vejlerne i nord, Nationalpark Thy langs Vesterhavet og til fjorden i øst.  

Om du er til luksus og wellness, et hyggeligt hotelværelse eller shelters i det fri, så findes der alle former for overnatningsmuligheder i Thy.

Mors

På Mors findes der forskellige overnatningsmuligheder, lige fra hyggelige sommerhuse og campingpladser til charmerende bed and breakfast-steder og moderne hoteller, der imødekommer enhver rejsendes behov og budget.

Uanset om du foretrækker at være tæt på naturen eller ønsker komfortabel indkvartering, er der noget for enhver smag på Mors.

Jammerbugt

På en ferie er der intet som at opleve en god nats søvn. Og netop dét kan du få i Jammerbugten, hvor du på mange steder kan glæde dig til at vågne op til lyden af bølgernes brusen, betagende udsigter og den unikke stilhed, som kun naturen kan tilbyde.

Forkæl dig selv med luksus på et badehotel eller et af de smukt beliggende feriehuse eller måske vil du hellere nyde den afslappede atmosfære på et af de charmerende Bed & Breakfasts.

Hjørring

Nordjylland (Hjørring)

I Nordjylland (Hjørring) er der et varieret udvalg af overnatningsmuligheder.

Fra charmerende Bed & Breakfast-steder og moderne hoteller til idylliske campingpladser nær Vesterhavets strande, er der noget for enhver smag og pengepung.

Mols

På Mols er der et bredt udvalg af overnatningsmuligheder til enhver smag og budget. Fra hyggelige feriehuse og idylliske herberg til luksuriøse kroer med smuk udsigt over landskabet.

Uanset om du foretrækker at være tæt på kysten eller midt i naturen, vil du finde passende indkvartering på Mols.