Shelters i Thy 3

Thy - Visby

Sydthy Friskole shelters

Shelterne er beliggende på en plads omkredset af træer lige ved Friskolen

Der er 3 shelters med plads til ca. 5 personer hver. Der er flere bord og bænkesæt, samt bålfad. Der er ikke vand eller toilet på pladsen.

Lejrpladsen kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. 

Adresse

Thy - Hassing

Hassing Galgebakke shelter

Hassing Galgebakke shelter er beliggende på en privat shelter- og teltplads ved det historiske sted Hassing Galgebakke, en samling af 8 kæmpehøje. Der er fra shelteret en storslået udsigt over hav og fjord, nationalpark og agerland.

Det er et 4-5 mands shelter med bord- og bænkesæt, bålsted med rist, samt adgang til toilet og vand.

Lejrpladsen kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. 

Adresse

Thy - Villerslev

Villerslev shelters

Villerslev shelters er placeret i Landsbyparken i Villerslev på en dejlig, hyggelig og familievenlig shelterplads med 2 store shelter.

Der er store 2 shelters med hver plads til 6-8 personer. Der er en bålplads med rist og siddepladser, samt flere borde- og bænkesæt. Der er toiletfaciliter lige ved pladsen med vand og mulighed for et varmt bad. Brænde kan købes tæt på.

Lejrpladsen med Villerslev shelters kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. Det koster 25,- kr pr. person at benytte pladsen (maj 2023).

Adresse

Thy - Sønderhå

Sønderhå Plantage shelters

Sønderhå Plantage shelters er beliggende i kanten af hedeplantagen lige op ad ferske enge/overdrev, der er afgræsset og kun 50 m fra den fuglerige Ovesø på 7 km længde.

Der er tre shelters med plads til hver 4-5 personer. Der er bålplads med rist og almindeligvis brænde, samt muldtoilet. Derudover er der flere bord og bænkesæt på pladsen. Der er ingen vandpost.

Lejrpladsen kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. overnatningen.

Adresse

Thy - Årup

Årup Naturlejrplads shelters

Årup Naturlejerplads shelters ligger på en rummelig privat naturlejrplads lige ved Årup Å. Denne naturskønne oase har i tidligere tider været brugt til at afholde Sankt Hans fest

Der er to 4-5 mands shelters, tre bord- og bænkesæt, bålplads med rist, madpakkehus og toilet. Der er ikke vand på pladsen, men det kan hentes tæt ved.

Shelterne kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. (Privat naturlejrplads, som kan være reserveret af ejeren enkelte dage).

Adresse

Thy - Vildsund

Vildsund Lystbådehavn vandshelter

Vandshelter er en hel unik overnatningsmulighed, hvor du vugges i søvn til bølgernes sagte klukken mod stranden

Vildsund Lystbådehavn vandshelter har plads til 4 personer. Der er adgang til toilet og vand ved spot Vildsund – Cold Hawaii Inland.

Shelteret skal bookes. Der betales et gebyr på 100,- kr. pr. overnatning (august 2023).

Adresse

Thy - Vildsund

Vildsund Søsport shelters

Det er en lille indhegnet shelterplads med 3 shelters bag Søsport Vildsunds sorte bygning tæt ved Vildsund – Cold Hawaii Inland spottet.

På pladsen er der et isoleret Pig Me shelter til 3 voksne personer med 3 skummadrasser, mulighed for opladning af mobil, samt adgang til trådløst netværk.

Derudover er der to shelters med plads til 4-6 personer. På shelterpladsen er der et bord/bænkesæt og bålsted. Der er toiletter, vand og bruser i Cold Hawaii Inland bygning ca. 100m derfra.

Pig Me shelteret skal lejes. De 2 andre shelters kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder.

Adresse

Thy - Vildsund

Vildsund shelters

Shelterne ligger på en lille åben plads i udkanten af Vildsund helt ned til Limfjorden.

På pladsen er der 3 shelters med plads til 4 personer hver. Der er et lille bålsted, samt affaldsstativ. Der er adgang til vand og toilet ved spot Vildsund – Cold Hawaii Inland (600m).

Shelterne kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder.

Adresse

Thy - Thisted

FDF Thisted shelters

FDF Thisted shelters ligger på en central plads i Thisted by, som er godt afskærmet af store hække.

På pladsen er der 2 shelters med hver plads til 5-6 personer. Der er bålplads med brænde. I dagstimerne er der adgang til vand og toilet på Thisted Bibliotek (200m).

Ring/mail for nøgle på flg.:

Conni 51601571 - connimo@yahoo.dk - Bente 50995622 - Betty 30662643

Adresse

Thy - Thisted

Kronborg Plantage shelters

Kronborg Plantage shelters findes i Kronborg Plantage, som er en rummelig plantage på 25 ha lidt nord for Thisted by.

I skoven er der placeret 4 shelters, som frit kan benyttes. Der er toiletbygning og adgang til vand, samt bålplads og bord/bænke sæt.

Lejrpladsen kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. 

Adresse

Thy - Sennels

Eshøj shelters

Eshøj shelters er en lille lejrplads med 2 shelters i Eshøj Plantage ud til stranden med udsigt over fjorden, men trukket tilbage i skoven for at sikre læ. Der er ca. 25 meter til stranden, der har store sten.

Der er to 4-personers shelters på pladsen. Der er en stor bålplads tæt på de to shelters. Ca. 100m fra shelterne er der et toilet.

Lejrpladsen kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. 

Adresse

Thy - Skinnerup

Baun shelter

Baun shelterplads er en lille lejrplads med shelter i Baun Klitplantage. Lejrpladsen er beliggende på en åben plads omkranset af løv- og nåleskov og i et forholdsvist fladt terræn.  

På lejrpladsen er der shelter med plads til 4-5 personer. Derudover findes der bålplads med grillrist, borde-/bænkesæt, vandpost, muldtoilet og affaldsstativ på pladsen.

Lejrpladsen kan ikke bookes – “først-til-mølle” princippet gælder. 

Adresse

Thy - Amtoft

Amtoft Lystbådehavn vandshelter

Amtoft Lystbådehavn vandshelter er et oplevelsesrum, hvor du vågner op sammen med solen, fuglene og havnens liv, der begynder at røre på sig.

Amtoft Lystbådehavn vandshelter har plads til 4 personer. Der er adgang til toilet og vand ved havnen.

Shelteret skal bookes. Der betales et gebyr på 100,- kr. pr. overnatning (august 2023).

Adresse

Shelters i Thy